Információk

SZÁLLÍTÁS

A szállítási költség és idő a választott szállítási mód függvény:

– normál szállítás: 2-6 munkanap.

A 8990 Ft-t meghaladó, futárszolgálattal való normál szállítás díjtalan!

Fizetési módok

Webáruházunkban megrendeléseinek értékét Online fizetés útján vagy Utánvét választása esetén kiszállításkor is kifizetheti a futánál készpénzben vagy a foxposta automatánál bankártyával.

Az online fizetés minden esetben Barion szolgáltatáson keresztül történik. Hagyományos banki átutalást nem fogadunk el.

Mindegyik pénzügyi művelet biztonságos fizetési rendszeren keresztül történik. A bizalmas fizetési adatok közvetlenül egy titkosított rendszeren keresztül jutnak el a pénzügyi intézményhez.

Termékek visszaküldése cseréje

Elállás esetén a vásárló köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni.

Higéniai okokból kibontott terméket nem áll módunkban cserélni.

A megérkezett termékek nem helyesek vagy hibásak

Ha egy nem megrendelt terméket szállítottunk vagy ha az egyik termék hibás, visszatérítjük a termék összegét és a kiszállítási összeget, amint megkapjuk őket a raktárba, és leellenőriztük a termékek állapotát.

A visszafizetési határidő 14 munkanap, attól a naptól kezdve, amikor megérkezik a visszatérített csomag hozzánk. A visszatérített termékek leellenőrzése után, az ügyfél tájékoztatást kap e-mailben. A visszatérített termékek összegének a visszafizetése mindig ugyan azzal a fizetési módszerrel történik, mint amelyiket a vásárlásnál használt.